فرهنگ نامه مشاغل

No Audio File Selected/Uploaded
No Audio File Selected/Uploaded
No Audio File Selected/Uploaded
No Audio File Selected/Uploaded
فرهنگ نامه مشاغل

درباره کتاب

این کتاب به بازگوکردن ویژگی‌ها و مطلوبیت‌ها و محدودیت‌های هر شغل و چگونگی رسیدن به آن، با درنظرگرفتن نیازهای شغلی جامعه برای نوجوانان می‌پردازد.

خلاصه ای از کتاب

کی از مهم‌ترین دغدغه‌های یک انسان در دوران نوجوانی این است که می‌خواهد جایگاه و نقش خود را در جهان بداند. در دنیا هزاران شغل و مسوولیت مختلف وجود دارد که هر کدام از این نقش‌ها در حکم یک چرخ دنده سیستمی هستند که باعث حیات یک جامعه می شوند. هر کدام از افراد براساس استعداد خودشان، علاقه مندی‌هایشان و نیاز‌هایی که جامعه دارند شغلی را برمی‌گزینند و هدفی از اهداف یک کشور را تامین می‌گردانند. سوالی که در ذهن نوجوان وجود دارد این است که من به درد کدام کار می‌خورم و چه کاری می‌تواند حس کنجکاوی و سرگشتگی درونی مرا برطرف گرداند. برای پاسخ به چنین سوال‌های مهمی کتاب «فرهنگ‌نامه مشاغل» می‌تواند راهنمای خوبی باشد. این اثر مشتمل بر بسیاری از مشاغل اصلی و مهم هر جامعه است که هر کدام از این مشاغل به شکل مجزا تعریف شده‌اند، مقدمات رسیدن به این شغل، شرح وظایفی که در این شغل باید انجام شوند و اینکه هدف از انجام این شغل چیست به طور کامل توضیح داده شده اند. نوجوانان با مطالعه این اثر می‌توانند شناخت خوب و مبسوطی نسبت به آینده خود پیدا کنند.

این فرهنگ نامه ۱۵۰ عنوان شغل را معرفی کرده است. خواننده پس از خواندن تعریف هر شغل ابتدا با ویژگی های آن آشنا می شود و سپس اطلاعات بیش تری درباره ی آن به دست می آورد. این اطلاعات شامل این موارد است:

ویژگی های شخصیتی مناسب هر شغل، تحصیلات لازم و شرایط دست یابی به شغل، شرایط ارتقا و رشد در شغل، وظایف و مسئولیت های شغل، امتیازها، محدودیت ها، فضای شغل، اهمیت شغل در زندگی امروز جامعه و معرفی منابع برای اطلاعات بیش تر.

در ادامه برشی از این کتاب را می‌خوانید:

اگر شما به نویسندگی علاقه‌مندید لازم است ابتدا بدانید که در کدام حوزه آن مایل به فعالیت هستید. در عین حال آیا آن را به عنوان شغل خود انتخاب می‌کنید یا دوست دارید در کنار حرفه خویش، نویسنده هم باشید. ممکن است شما در یکی از رشته‌های مختلف علمی تحصیل کنید و دلتان بخواهد در رشته تخصصی خود کتاب بنویسید. همچنین ممکن است به حوزه ادبیات علاقه مند باشید و استعداد خاصی در نگارش قصه و داستان، نمایشنامه، فیلم نامه، گزارش، طنز، نقد و… داشته باشید. در این صورت لازم است در زمینه خاصی که به آن گرایش بیشتری دارید، مطالعه کنید یا دوره های خاصی را در کلاس‌های نویسندگی با کارگاه‌های داستان نویسی و… بگذرانید و حتی در دانشگاه در رشته زبان و ادبیات فارسی با ادبیات نمایشی تحصیل کنید امکان ادامه تحصیل در رشته زبان و ادبیات فارسی تا مقطع دکترا و در رشته ادبیات نمایشی تا مقطع کارشناسی ارشد است. در ادامه کار خود با فرستادن آثارتان به مطبوعات با چاپ کتاب می‌توانید این آثار را در اختیار مخاطبان قرار دهید. همچنین اگر در حوزه نمایشنامه نویسی و فیلم نامه‌نویسی فعالیت می‌کنید می‌توانید آثارتان را به دفاتر فیلم سازی یا نهادهای مرتبط با تئاتر ارسال کنید تا از آنها استفاده کنند.

نوع کتاب
معرفی کتاب پسران آفتاب
اطلس جغرافی جهان برای دانش‌آموز
معرفی کتاب شروع دوباره تو
فرهنگ نامه مشاغل